Informació i reserves: +34 977 435 730 – 646 985 223
Carretera T-334 km, 0 Horta De Sant Joan, Catalunya, Spain
Horta de Sant Joan, Tarragona, La nostra situació sobre el mapa
<span>Via Verda</span> Terra Alta

Via Verda Terra Alta

Via Verda a la Terra Alta

La Via verda de la Terra Alta aprofita el tram a la comarca de la Terra Alta l’antic traçat del Ferrocarril Val de Zafán – Sant Carles de la Ràpita , i recorre espectaculars paratges en torn de la Serra de Pàndols i el parc natural dels Ports de Tortosa-Beseit. La Terra Alta és un territori agrest situat al sud de Catalunya i deixa pas als 25,8 quilòmetres de via verda del Baix Ebre que va des del Pinell de Brai fins a Tortosa.
Amb un recorregut de 23,6 quilòmetres la via verda de la Terra Alta transcorre pels termes municipals d’Arnes, Horta de Sant Joan, Bot, Prat de Comte i el Pinell de Brai.
Parades imprescindibles:
Pont de l’Arc, entre Horta de Sant Joan i Bot, es tracta del segon viaducte més gran de l’Estat construït amb pedra, amb certa curvatura i peralt pronunciat.
La Fontcalda, entre Bot i el Pinell de Brai, és un conjunt d’edificis que acompanyen una ermita, en una zona de fonts termals. La seva ubicació està dins d’un paratge natural de gran bellesa i construccions geològiques quasi úniques al món, que destaquen per la disposició vertical dels sediments.

 

Feu la vostra Reservation

Seguei-nos a les Xarxes Socials